Over mij

Mijn naam is Jaap de Kok en ik ben sinds 2023 Leefstijlcoach. Daarvoor ben ik ruim 20 jaar fysiotherapeut/manueel therapeut geweest. Buiten zijn en bewegen zijn mijn grootste passies.

In 2016 startte ik mijn bedrijf Personal Fysio Houten. waarmee ik voor het eerst fysiotherapie aan huis ging aanbieden. Dit om mensen meer persoonlijk en in hun eigen omgeving te kunnen begeleiden. Daar waar ze zich vertrouwd voelen en waar ik in kan spelen op de mogelijkheden die er zijn.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat je in je eigen omgeving het beste herstelt en functioneert, als je maar weet wat je moet doen!

In de jaren als fysiotherapeut heb ik heel vaak ouderen behandeld wat me altijd veel plezier gaf omdat ouderen door hun levenservaring veel te delen hebben. Wat ik ook merkte, is dat deze doelgroep vaak te maken heeft met leefstijl uitdagingen zoals inactiviteit, slechte nachtrust, piekeren of eenzaamheid.

In 2024 ben ik ‘Personal Leefstijltrainer en Coach Houten’ gestart waarmee ik me richt op het begeleiden van ouderen naar een gezonde(re) leefstijl om ze weer vitaler en sterker in de maatschappij te kunnen laten functioneren.