Hoe werk ik?

 


Als Leefstijltrainer en coach begeleid ik mensen met het bereiken van leefstijl doelstellingen zoals beter slapen, stress reductie of gezonder eten. Verhogen van iemands belastbaarheid,  weerbaarheid en veerkracht is daarbij het streven.

Dit doe ik meestal vanuit de bewegende mens omdat dit heel vaak de sleutel naar succes is als het gaat om gezondere leefstijl. Wanneer we bewegen, komen we niet alleen fysiek maar ook geestelijk in beweging wat enorm helpt bij het overwinnen van de obstakels die je tegenkomt in het proces van gedragsverandering.

Door mijn ervaring als fysiotherapeut, ben ik een ‘specialist in bewegen’ en kan ik tijdens begeleidingen, indien nodig, inspelen op klachten, blessures en/of andere lichamelijke ongemakken.

Leefstijl begeleiding aan huis is uniek. Door ervoor te kiezen om mijn begeleiding bij mensen thuis of in hun omgeving aan te bieden, kan ik altijd inspelen op de mogelijkheden die er in en om huis zijn om te herstellen en oefenen.

Ik begin altijd met een kennismakinggesprek. Dit kan telefonisch of aan huis en is altijd gratis. We kunnen dan samen kijken wat de behoeftes en mogelijkheden zijn en van daaruit een samenwerking opstarten indien gewenst.

Lees meer:

Persoonlijke leefstijl begeleiding en coaching aan huis, specifiek voor ouderen.